Brimstone Gård
Esittely star_borderOrit star_borderTammat star_borderKasvatus star_borderEtusivu

Velkommen i Brimstone

Talli sai alkunsa vuonna 2023 kun Tønderin alueella eräs pienempi kilparatsastaja joutui hakemaan konkurssiin tilansa ja kaikki maat menivät myyntiin. Alyssa Brimnes oli jo useamman vuoden kilpaillut Saksassa muiden talleilla, mutta nyt nuori nainen koki olevansa hänen hetkensä. Sijainniltaan paikka oli täydellinen, sillä meri ja mannerreitti jokapuolelle Eurooppaa oli auki. Suomeen tallia pitämään muutama vuosi sitten muuttanut Kristina Vuoksela Aarniometsässä kannusti vanhaa ystäväänsä oman yrityksen perustamiseen, eikä aikaakaan kun ostotarjous oli jätetty. Ja niin Alyssa omisti oman tilan.

Brimstone Gård kasvattaa ja kilpailee pääasiassa täysiverityyppisillä este- ja kenttähevosilla. Vahvaa yhteistyötä tehdään Suomessa sijaitsevan Aarniometsän kanssa, mutta yrityksenä Brimstone on erillinen yksikkönsä. Yhteistyön tiimoilta tallissa syntyy myös ajoittain ratsuponivarsoja, jotka rekisteröidään Tanskalaisiksi ratsuponeiksi (rotumääritelmä). Pääsääntöisesti varsat muuttavat vieroituksen jälkeen Suomeen tai viimeistään 2v syksyllä.

Alue kattaa nykyaikaisen tallirakennuksen, jossa on kaksi erillistä talliosastoa. Lisäksi maneesi ja kenttä laajalla estekalustolla takaavat treenaamismahdollisuudet ympäri vuoden. Laitumia on useita hehtaareita ja kiertoviljelyllä pyritään pitämään laitumien taso laadukkaana. 1-2v varsat asuvat laumoissa laitumella ja pihatoissa, 2v syksynä ne muuttavat talliin saamaan ratsukoulutuksen alkeita. Mahdollisuuksien mukaan nuoret varsat kuitenkin tarhataan ja laidunnetaan laumoissa aina 3v syksyyn saakka jolloin intensiivisempi treeni aloitetaan kohti ikäluokkakilpailuita.

Toivottavasti viihdyt talleillamme, tutustu kaikessa rauhassa hevosiimme. Kenties löydät joukosta tulevaisuuden kenttävarsasi tai isäoriin omalle kasvatillesi. Siemenlähetyksiä toimitamme maailman ympäri, ota siis yhteyttä! Hyppypäivät siittolassa ovat ma, ke ja pe. Etukäteisvaraukset edellisen päivän iltaan mennessä.

Med venlig hilsen,
Alyssa Brimnes
Ansqqu, VRL-00428
Olemme VRL:n tallirekisterissä BG9278